Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірнянський район завітав кореспондент з Нідерландів Флоріс Аккерман. Відео

Новини

Побачити, як живуть українці в умовах війни в Прикарпатській глибинці. З робочим візитом у Надвірнянський район завітав кореспондент з Нідерландів Флоріс Аккерман. Супроводжував колегу фотожурналіст з Києва Костянтин Чернічкін. Медійники відвідали гірські громади, спілкувалися з горянами та побували у Надвірній.

Флоріс репортер з Нідерландів, в Україні виконує завдання редакції, збирає у час війни унікальні історії людей. Свої матеріали розміщує в газетах та на радіо. У країнах Східної Європи працює понад 20 років. На Надвірнянщину завітав, щоб особисто поспілкуватися з горянами і дослідити теми: туризму, економіки та як війна впливає на життя в далекому тилу.

В українських Карпах Флоріс уперше. Супроводжує іноземного колегу фотожурналіст з Києва Костянтин Чернічкін. Медійники працювали в районах проведення бойових дій і об’їздили Східну, Північну та Південну Україну.

Медійники у Надвірнянському районі працювали кілька днів за цей час відвідали Пасічнянську, Поляницьку та Яремчанську громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua