Онлайн TV FM радіо FM пауза

Працівники муніципальної інспекції Калуша виявили на вулицях міста 40 правопорушень

Новини

8 фактів розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, 32 факти стихійної торгівлі за тиждень виявили працівники муніципальної інспекціїю

Про це повідомляє Калуська міська рада

За минулий тиждень, від 5 серпня, інспекторами з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань цивільного захисту Калуської міської ради проводилося патрулювання вулиць міста з метою профілактики правопорушень.

Під час проходження маршрутами виявлено та припинено 32 факти стихійної торгівлі, 2 випадки жебракування, 8 фактів розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях.

Щодо виявлених фактів проведено відповідну профілактичну роботу.

9 серпня інспектори проводили подворовий обхід вулиці Івано-Франківської на предмет попередження власників домоволодінь щодо необхідності утримувати в належному стані прилеглу територію та огорожі. Одночасно було виявлено факт неналежного утримання 3-х неповнолітніх осіб (приблизного віку від 10 до 15 років) з однієї сім’ї. Інформацію направлено в Калуський центр соціальних служб та в службу у справах дітей Калуської міської ради для відповідного реагування.

11 серпня на площі Героїв виявлено особу (чоловіка) в стані сильного алкогольного сп’яніння. Медики СШНМД доставили особу до лікувального закладу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua