Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підтримку від Фундації Олени Зеленської отримали 14 дитячих будинків сімейного типу

Новини

Гуманітарна допомога. Підтримку від Фундації Олени Зеленської отримали 14 дитячих будинків сімейного типу, які знайшли прихисток на Прикарпатті. Це все те, про що надійшов запит від родин – для комфортного проживання, навчання та дозвілля дітей різного віку. 

Фундація першої леді України Олени Зеленської передала гуманітарну допомогу для 14-ти прийомних родин з числа ВПО, які виховують від 5 до 10 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування. Це – побутова техніка, меблі, спортивний інвентар, а також комп’ютери й планшети для навчання дітей.

Із Дніпропетровської області переїхала прийомна родина, в якій виховується 14 дітей. Прихисток вони знайшли в місті Яремче.

Гуманітарну допомогу отримав і дитячий будинок сімейного типу, який вже двічі переїжджав в пошуку спокійного місця. Зараз вони зупинились в Івано-Франківській області. Мати-вихователька Тамара Гаврилюк розповідає, нині в їхній родині 9 дітей, ще двох планують взяти під свою опіку. Жінка зізнається, така допомога є дуже цінною.

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук зазначає, варто підтримувати прийомні родини, які продовжують виховувати та дбати про дітей в таких складних умовах.  

До слова, завдяки команді Фундації для допомоги українським родинам вдалось об’єднати міжнародних донорів та партнерів із понад 30 країн світу. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua