Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Ярмарок вакансій»: франківський Карітас організував захід для людей у пошуку роботи

Новини

У селищі Богородчани відбувся «Ярмарок вакансій» – захід для людей, які знаходяться у пошуку роботи. Його організував Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ спільно з Богородчанським районним центром зайнятості.

Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Як зазначають організатори, подібні заходи дають можливість людям, які знаходяться у пошуку роботи, дізнатися про роботодавців регіону, про вакантні робочі місця, соціальні пакети та заробітну плату на підприємствах.

Крім того подія дає учасникам можливість отримати офіційне працевлаштування, аби забезпечити себе та свою родину. Водночас для підприємців «Ярмарок вакансій» дає змогу поспілкуватися з кандидатами та залучити нових кваліфікованих працівників до своєї команди.

«Я рада, що ми маємо нагоду провести такий захід. Давайте й надалі продовжувати об’єднуватися, творити спільні справи й наближати нашу перемогу. Бо вірю, що вона скоро настане, але до цього потрібно докладати зусиль. І офіційне працевлаштування, офіційна самозайнятість та розвиток мікропідприємництва – це безпосередньо пряма допомога й наближення нашої перемоги», — зазначила Наталя Козакевич, заступниця директора Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Дана ініціатива здійснюється в рамках проєкту «Захист внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській області» у партнерстві з УВКБ ООН.

Фото: Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua