Онлайн TV FM радіо FM пауза

Письменниця Наталія Мельник проводить безоплатні заняття для франківців: як до них долучитися?

Новини

Івано-Франківська письменниця Наталія Мельник проводить безоплатні курси та творчі зустрічі на базі місцевого освітньо-культурного Гончаренко центру. Відвідати можна курси таргетингу, клуб для дівчат та жінок, а також лекції для представників бізнесу.

Як зазначають у команді простору, Наталія Мельник письменниця-дебютантка родом із Івано-Франківська, економіст за освітою та маркетолог за фахом. Вона лауреатка 5-го Всеукраїнського конкурсу ім. Григора Тютюнника.

«Пані Наталія — менторка нашого простору. Пише поезію, організовує літературні марафони й захоплюється українською літературою та багато волонтерить. Ми в захваті від того, з якою пристрастю та наполегливістю вона навчає франківців. Курси з таргетичну, які проводить пані Наталія, дуже популярні — кожне нове заняття збирає все більше людей», — кажуть у команді Гончаренко центру Івано-Франківськ. 

Сама Наталія каже, що навчати франківців та ділитися досвідом — поклик її серця. 

«Я маркетолог, працюю в креативній агенції копірайтеркою та менеджеркою проєктів. Консультую малий бізнес з питань цифрового маркетингу. Пишу магістерську роботу. В Гончаренко центр я прийшла детальніше вивчити роботу в Instagram в Instaclub’і Олександри Журавльової. І вже не змогла піти. Бо цей простір — це місце можливостей. Тут комфортно пробувати щось нове. Особлива атмосфера, яка додає віри у власні сили. Зараз я викладаю тут курс для підприємців «5 кроків до вдалого таргету», а також планую провести бранч з підприємцями. Дуже рада, що маю змогу навчати тому, чим сама захоплююся», — ділиться Наталія. 

Наразі у просторі можна відвідати декілька курсів від письменниці та маркетологині.

  • Експрес-курс з таргетованої реклами для підприємців, які не хочуть «зливати» гроші на рекламу в соцмережах. Учасники навчаються формулюванню маркетингових цілей, оформленню бізнес сторінок в Facebook та Instagram та дослідженню цільової аудиторії. Зареєструватися на курс можна за посиланням. 
  • Проєкт «Амбітний бренд» для жінок та дівчат, які започаткували власну справу або мають релокований бізнес. На зустрічах будуть розглядати інструменти для вивчення потреб цільової аудиторії, методи та переваги її сегментації, а також базові принципи таргетованої реклами. Зустрічі проводять щовівторка, а зареєструватися на них можна за посиланням. 

У просторі додають, що крім курсів Наталія Мельник часто проводить презентації власних книг та творчі зустрічі.

«Минулої пʼятниці ми провели презентацію книги пані Наталії «Жага свободи». Познайомили франківців з авторкою та поспілкувалися про створення роману, про письменництво та історичну боротьбу українського народу. Такі зустрічі дуже важливі, адже берегти памʼять про наше минуле — ключ до майбутнього. Ми вже плануємо наступні події для франківців, тож слідкуйте за нашими соцмережами, аби нічого не пропустити», — кажуть в освітньо-культурному Гончаренко центрі.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua