Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Калущині поліцейські завітали до вихованців місцевої гімназії

Новини

З пізнавальним уроком до вихованців Студінської гімназії, завітали калуські правоохоронці. Вони розповіли їм про правила безпечної поведінки та ознайомили з особливостями поліцейської роботи.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області:

«Такі пізнавальні заходи у всіх навчальних закладах області, є важливими, аби донести до дітей важливі знання. Форми спілкування сприяють вихованню у неповнолітніх правосвідомості та законослухняності».

З підлітками правоохоронці говорили на різні теми: правила поведінки в надзвичайних ситуаціях, алгоритм дій при сповіщенні сигналу «Повітряна тривога» та дотримання Правил дорожнього руху. Не оминули ювенальні поліцейські і теми булінгу.

Ювенальні інспектори пояснили учням наскільки важливо знати й дотримуватися правил безпечної поведінки на проїжджій частині. Також нагадали, як правильно переходити проїжджу частину на регульованих і нерегульованих пішохідних переходах, наголосили на необхідності використання в темний час доби світлоповертаючих елементів.

Опісля, діти мали змогу трішки відчути себе поліцейськими, приміряти екіпірування та спеціальні засоби захисту, а також посидіти у службовому автомобілі. А наприкінці зустрічі на згадку зробили спільне фото.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua