Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті розпочався проєкт «Опілля: скарби нації». Відео

photo 5201691805253492179 y - На Прикарпатті розпочався проєкт «Опілля: скарби нації». Відео - rai.ua Новини

Проєкт «Опілля: скарби нації» створений з ініціативи департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської адміністрації.

Щоб підвищити туристичну конкурентоспроможність північної частини Івано-Франківської області, зокрема етнорегіону Опілля, на Прикарпатті розпочався проєкт «Опілля: скарби нації». Він започаткований департаментом міжнародного співробітництва. Партнерами проєкту є 7 територіальних громад.

«Цьогоріч впродовж року будемо працювати з Опільськими громадами – це північна частина Івано-Франківської області, частина великого етнорегіону Опілля»,- зазначив Віталій Передерко, начальник відділу туризму Івано-Франківської ОВА.

Проєкт реалізовуватиметься через проведення комплексу навчальних, інформаційних та маркетингових заходів.

«Зокрема йде мова про менторинг туристичного управління. Наші громади Опілля будуть працювати з експертами в сфері розвитку міського туризму, екологічного туризму, музичного та віртуального туризму».

Також проводитимуть гастро, та етноекспедиції, з метою популяризації опільських традицій. Ініціатива буде реалізована впродовж 2024 року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua