Онлайн TV FM радіо FM пауза

СБУ затримала працівника ДСНС, який допомогав ухилянтам. Відео

Кримінал

Допомагав оформлювати фейкову інвалідність. На Прикарпатті Служба Безпеки України виявила схему ухилення від мобілізації та затримала її ініціатора. Ним виявився працівник ДСНС. 

«Служба Безпеки встановила, що до функціонування схеми причетний посередник з Коломийського району, співробітник ДСНС. Використовуючи свої позаслужбові звʼязки, капітан служби цивільного захисту організував для клієнтів незаконне виготовлення документів про наявність інвалідності»,– повідомляє Марія Римар, речниця ГУ СБУ в Івано-Франківській області.

За даними спецслужби, зловмисник діяв через зв’язки в Обласному бюро медико-соціальної експертизи Київської області. Його послуги коштували 16 тисяч доларів:

«СБУ задокументувала як фігурант домовився посприяти військовозобовʼязаному у виготовленні документів щодо наявності другої групи інвалідності. СБУ затримала зловмисника «на гарячому» під час одержання завдатку, сумою 6 тисяч доларів».

Правоохоронці провели обшуки у ймовірного спільника фігуранта в Київській області. А також вживають заходів для встановлення і притягнення до відповідальності всіх причетних до функціонування протиправної схеми.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua