Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бійцям 10-ї гірсько-штурмової бригади передали квадрокоптери. Відео

kvad - Бійцям 10-ї гірсько-штурмової бригади передали квадрокоптери. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації бійцям 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади передали квадрокоптери. Їх закупили за кошти, виручені під час 4-го благодійного аукціону, який відбувся у місті Яремче. Тоді було зібрано 2 мільйони 400 тисяч гривень.

«Нещодавно ми проводили четвертий благодійний аукціон для наших найдорожчих «едельвейсів», які сьогодні і від початку повномасштабного вторгнення захищають нас в найгарячіших бойових точках. Ми змогли закупити все, що просили наші захисники і захисниці з передових позицій»,- розповіла Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА.

Загалом, каже заступник голови Івано-Франківської військової адміністрації Віталій Ільчишин, вдалось придбати 16 квадрокоптерів:

«Ми вивчили їхню потребу, а найбільше, що зараз потрібно – це квадрокоптери, адже вони «очі» наших військових, оберігають їхнє життя. За ці кошти було придбано 8 квадрокоптерів «Mavic 3» звичайних і 8 «Mavic 3 Thermal»».

Вартість “залізних пташок» склала майже 2 мільйони 300 тисяч гривень. На цьому у військовій адміністрації зупиняться не планують і вже готуються до 5-го благодійного аукціону. Адже потреб та запитів – багато.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua