Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття прийняло понад 1000 дітей з прифронтових областей

pryhystok - Прикарпаття прийняло понад 1000 дітей з прифронтових областей - rai.ua Новини

Під час робочої поїздки на Косівщину, голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук познайомилася з хлопцями та дівчатами із прифронтових областей, які приїхали на Прикарпаття оздоровитись та відпочити.

«14-річна Марина з Сумщини. Через постійні обстріли її родині довелось відразу покинути рідну домівку. Зараз Марина оговтується від пережитого на Прикарпатті з допомогою походів у гори, арттерапії та роботи з психологом. А 17-річний Денис з Херсона на Косівщині уже близько місяця і за цей час юнак призвичаївся і перестав боятися, почав краще спати».

Про це зазначено на офіційній сторінці «Facebook» Світлани Онищук.

Зараз в оздоровчих закладах області перебуває близько 350 дітей. Для них передбачено харчування, дозвілля, а також комплексна робота з підтримки ментального здоров’я. З дітьми працюють професійні психологи, застосовуючи методики програми «Ти як?», що дозволяє долати дитячі страхи, тривожність, проблеми зі сном.

Впродовж останніх місяців Прикарпаття на оздоровлення та відпочинок прийняло понад 1000 дітей з прифронтових областей, яким доводиться жити під постійними обстрілами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua