Онлайн TV FM радіо FM пауза

На виставці “Війна. 11 портретів” у Франківську зібрали гроші на лікування пораненого земляка

Проект Тараса Полатайка “Війна. 11 портретів” продовжив у Франківську благодійну програму збору коштів для поранених українських військових. В останній день виставки гроші перерахували на лікування франківця Тараса Мокляка.

Франківські волонтери разом із художниками, які зінціювали виставку Тараса Полатайка “Війна. 11 портретів” у Івано-Франківському обласному краєзнавчому музеї, підсумували акцію зі збору коштів для поранених. Її на відкритті анонсувала активістка громадської ініціативи “Поранені SOS” Наталя Сербин, пише Курс.

“Це великі борці, які борються кожного дня. І за себе, і за нас всіх, – говорячи про бійців на Сході, відзначила Наталя. – В Івано-Франківську ми збиратимемо кошти на лікування 23-річного Тараса, жителя нашого міста. Він воював із сепаратистами у складі 128-ї бригади, а зараз знаходиться у Києві на лікуванні”.

За час експозиції волонтери зібрали 1364 гривні. Перерахували батькові пораненого Тараса Мокляка. Про це вони відзвітували на своїй сторінці у Фейсбук.

“Війна. 11 портретів” – це мистецький проект, в який входять 11 фотопортретів, зроблених фотографом Павлом Тереховим, а також аудіозаписи розмов Тараса Полатайка із пораненими військовими.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua