В Івано-Франківську маленькі переселенці вчились ліпити вареники з картоплею, сиром, а ще – з вишнею та маком. Більшість дітлахів вже з досвідом, адже неодноразово допомагали мамі чи бабусі на кухні. А дехто готує вперше.
Ліпити вареники дітлахів вчив шеф-кухар Назар Гаврилко. Готували три види цієї української страви: з картоплею, сиром та зеленню та з маком і вишнею.
Майстер-клас з ліплення вареників організували у рамках проєкту “СпівДія заради дітей”. Його менторка-комунікаційниця Уляна Соболевська каже, що мета заходу – познайомити дітей з культурою української їжі. А ще – допомогти соціалізуватись у новому місті.
Учасниками майстер-класу стали 25 дітей віком від 5 до 12 років.
А яка ваша реакція?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1