Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську місцевих та дітей переселенці вчили ліпити вареники

Сюжети

В Івано-Франківську маленькі переселенці вчились ліпити вареники з картоплею, сиром, а ще – з вишнею та маком. Більшість дітлахів вже з досвідом, адже неодноразово допомагали мамі чи бабусі на кухні. А дехто готує вперше.

Ліпити вареники дітлахів вчив шеф-кухар Назар Гаврилко. Готували три види цієї української страви: з картоплею, сиром та зеленню та з маком і вишнею.

Майстер-клас з ліплення вареників організували у рамках проєкту “СпівДія заради дітей”. Його менторка-комунікаційниця Уляна Соболевська каже, що мета заходу – познайомити дітей з культурою української їжі. А ще – допомогти соціалізуватись у новому місті.

Учасниками майстер-класу стали 25 дітей віком від 5 до 12 років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua