Обід по-караїмськи влаштували з метою популяризації національної кухні одного з найдавніших корінних народів України в рамках мистецького проєкту «Поринаємо в культуру зі смаком. Хош иштах!». «Хош иштах» з караїмської мови – “Смачного”!
Готувати страви за старовинними рецептами вз’ялись студенти Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу. Розробили проєкт спільно з працівниками музею та науковцями Національного заповідника «Давній Галич».
Такі показові заходи музейники та науковці готові організовувати щомісяця. Кажуть, важливо, щоб туристичні оператори включили ЇХ до своїх маршрутів, а освітяни зорганізували такі факультативні ознайомлення для учнів.
А яка ваша реакція?
+1
1
+1
+1
+1
1
+1
+1
+1