Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рецепт хрустких кабачків

Проєкти

Якщо вам ще не набридли цього сезону кабачки або ж ви уже не знаєте, що з ними зробити, то ловіть ще один цікавий і швидкий рецепит смачної закуски. Вона сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики.

  • 1 кабачок
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. сушений часник
  • 1 ч. л. паприки
  • гострий перець за смаком
  • мелений чорний перець
  • панірувальні сухарі


Приготування маринаду:

  1. В глибоку миску вливаємо олію і додаємо всі наші спеції і сіль.

2. Чорний перець краще використовувати свіжо змелений, але якщо такого під рукою не виявилося – підійде і готовий, з пакетика.

Приготування кабачків:

3. Кабачок у разі потреби очищаємо від шкірки, відрізаємо краї. Нарізаємо на великі брусочки.

4. Брусочки перекладаємо в маринад і залишаємо на 20-30 хвилин.

5. Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини – це нормально.

6. Далі обвалюємо кожен брусочок в панірувальних сухарях, чим більше сухарів пристане, тим краще.

7. Деко застилаємо папером або силіконовим килимком і викладаємо наші кабачки так, щоб вони не торкалися один одного.

8. Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готово!

Такі кабачки особливо смачні з соусом. Вибирайте свій улюблений, підійде будь-який: майонез, сметана, часниковий соус, дзадзикі або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід!

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua