Буряк
Можна вживати натертий буряк або ж буряковий сік. Не варто зловживати цим соком, оскільки він агресивний відносно травної системи людини.
Морквяний сік
Слід пити 3-4 склянки цього соку на тиждень. Для приготування однієї склянки соку вам знадобиться приблизно пів кілограма моркви.
Курага і сухофрукти
Ці продукти містять значну кількість заліза , більше, ніж у свіжих фруктах.
Мед з грецькими горіхами
Підвищує рівень білка у крові. Змішувати горіхи та мед слід у рівних пропорціях. Вживати найкраще відразу після приготування.
Шипшина з медом
Зміцнює імунітет та підвищує рівень гемоглобіну у крові. Шипшину слід заварювати на настоювати декілька годин. мед додавати безпосередньо перед вживанням.
А яка ваша реакція?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1