Онлайн TV FM радіо FM пауза

Зникло натхнення і не покидає відчуття тривоги? Франківців запрошують на безкоштовну медитацію

Новини

10 лютого в Івано-Франківську пройде захід з розвантаження, який проведе тренерка Каріне Охонько з Вугледару Донецької області. Вона є практикуючою йогинею більш як сім років. Також жінка представляє в Україні міжнародний волонтерський рух We Meditate, який існує у світі з 1970 року.

Учасники та учасниці долучаться до групової медитації в Сахаджа Йозі для заспокоєння тривоги та відновлення внутрішнього балансу. Медитація в Сахаджа Йозі – це природній спонтанний процес, який можливий завдяки самореалізації. В процесі самореалізації людина відчуває пробудження своєї внутрішньої енергії, яка дрімає в основі хребта, але за бажанням людини піднімається вгору, проходячи усі нервові сплетіння, або чакри, і досягає тім’ячка на верхівці голови. Отримати самореалізацію – це відчувати вібрації світу навколо.

Локація проведення: готель “Станіславів” (вул. В. Чорновола, 7, 3-й поверх, приміщення конференц-залу)
Час проведення заходу: з 11:00 до 14:00
Очікувана кількість учасників: 50-100 осіб. При потребі, учасники зможуть отримати килимки на місці, або ж використовуватимуть стільці. Також для учасників буде передбачено чай та каву.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації:
https://forms.gle/mXLbB36ryrruGfxb7

Міні-проєкт “Фестиваль “Без тривог. День гармонії і внутрішнього балансу” виконується ініціативною групою у рамках проєкту “Емпатія. Підтримка. Інтеграція”, що реалізується Івано-Франківською обласною організацією “Молода Просвіта”

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua