Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стартував Всеукраїнський екологічний проєкт “Мішечок”: у конкурсі бере участь франківський ліцей. Відео

Новини

Уже вдруге стартував Всеукраїнський екологічний проєкт «Мішечок». Його мета – сформувати звичку користуватись багаторазовими торбинками у побуті. У межах проєкту проходить конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями.

Уже вдруге в рамках всеукраїнського проєкту «Мішечок» міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» закликає шити екоторбинки для користування в повсякденному житті. У межах проєкту проходить також конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями, розповідає засновниця.

Уже другий рік поспіль у конкурсі бере участь і франківський ліцей №1. Запропонувала долучитись до проєкту вчителька початкових класів Ірина Лятишевська. Проте вона зазначає – головне не перемога, а те, який приклад ми даємо дітям і чого їх навчаємо.   

Нагадаємо, минулого року учасники проєкту пошили понад 18 тисяч мішечків. Сам конкурс триватиме до 12 травня.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua