Онлайн TV FM радіо FM пауза

Жителі Івано-Франківська вийшли на мирну акцію в підтримку полонених воїнів полку «Азов». Відео

Новини

Майже два роки пекла та невідомості. Рідні, друзі та небайдужі громадяни вкотре зібрались на мирну акцію на підтримку полонених захисників Азовсталі.

Чоловік Лілії Гуртовської у полон потрапив 17 травня 2022 року. Чекає коханого з полону і Наталія Макарова. Вона родом із Маріуполя та нині разом з донькою мешкає в Івано-Франківську. Розповідає, останню звістку про чоловіка отримувала від його побратима ще торік у квітні.

Не втрачає надію й мама 22-річного полоненого бійця полку Азов – Зоряна. Жінка каже, її син – Ігор – пішов на службу у вересні 2021 року. Війна його застала у Маріуполі.

«Він пішов на службу, підписав контракт, пройшов КМБ, отримав довгоочікуваний шеврон, безмежно цьому радів. Але почалася війна і почалося пекло. Після того як вони вийшли в полон у вересні було останнє повідомлення навіть не від нього, а від побратима, два слова: що вони не загинули у тому страшному теракті, що вони вижили».

Такими акціями, зазначають рідні військовополонених, хочуть привернути увагу світової спільноти та міжнародних організацій до доль тисяч полонених Захисників України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua