Онлайн TV FM радіо FM пауза

Журналісти зустрілись напередодні професійного свята. Відео

Новини

Прикарпаття стало прихистком для сотень тисяч біженців із «гарячих» областей України. Серед них й велика кількість представників засобів масової інформації. Напередодні професійного свята, яке відзначають 6 червня, місцеві та вимушено переселені журналісти зустрілись, аби привітати один одного та вручити невеликі подарунки. 

Нині, розповідає координаторка центру журналістської діяльності Вікторія Плахта, тут працює близько 30 представників медіа, які через війну покинули свої домівки.

Голова Донецької обласної спілки журналістів Олена Калайтан в Івано-Франківську мешкає вже три місяці. Каже, за цей час встигла дуже полюбити місто та людей. А особливо – колег, які постійно допомагають та підтримують.

Робота журналістів, наголошує генеральний директор телеканалу РАІ Андрій Русиняк, завжди була важливою для суспільства. Та в час війни відповідальність та навантаження на представників медіа зросло в рази.

Журналісти поспілкувались та отримали невеликі подарунки від національної спілки. Відтак вимушено переселеним представникам ЗМІ вручили продуктові набори та засоби гігієни, а місцеві медіа отримали аптечки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua