Онлайн TV FM радіо FM пауза

ТОП 3 найкорисніші продукти квітня

Салат
Листя салату в квітні ще тільки з’являються на прилавках, вони зовсім не великі і ніжно-зелені. Саме зараз цей продукт містить максимальну кількість корисних активних речовин. Він допоможе налагодити травлення, позбавить від зайвих кілограмів, збагатить організм вітаміном К, фосфором, калієм, каротином, цинком, селеном і масою інших мінералів. А ще листовий салат дуже просто виростити у себе вдома, на підвіконні, тоді ви точно будете впевнені в відсутності нітратів.

Курячі яйця
Навіть якщо ви постите, то після 16 квітня можна сміливо включати в раціон свіжі курячі яйця, приготовлені будь-яким способом, який вам до душі. Не поспішайте купувати яйця заздалегідь, задовго до Великодня. Навіть в умовах ажіотажу постарайтеся придбати їх тільки в страсний тиждень, а пофарбувати в суботу (згідно священних книг цього нічого не перешкоджає). Тоді в неділю ви з’їсте свіжозварений, корисний продукт.

Петрушка
У цієї молодої зелені вітаміну С в 5 разів більше, ніж в популярному лимоні. Всього 50 грам «трави» забезпечать добову потребу в ньому організму дорослої людини. А ще петрушка містить багато вітаміну В12, В1, D, кальцій (якого більше, ніж в молоці), каротин. Загалом, замість таблетки вітамінів на сніданок з’їдайте пучок петрушки, щоб організм отримав натуральні активні речовини.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua