Онлайн TV FM радіо FM пауза

Спортивне харчування від Puritan’s Pride для підтримки активного способу життя

Здоров'я

Американська компанія «Пурітанс Прайд» (Puritan’s Pride) у всьому світі вважається лідером у виробництві спортивного харчування та різних добавок, необхідних для підтримки здоров’я та підвищення тонусу організму людини будь-якої вікової категорії. Спортивне харчування необхідне як спортсменам, а й людям, які ведуть активний спосіб життя. Харчові добавки Puritan`s Pride допомагають вирішувати різні проблеми і сприяють підвищенню опірності людського організму до різних захворювань.

Починаючи свою діяльність у 1973 р., компанія «Пурітанс Прайд» спеціалізувалася на випуску вітамінних нутрицевтиків. В даний час виробник розширив асортимент своєї продукції, випускаючи засоби, призначені для підтримки тих чи інших органів та систем людського організму, використовуючи трави, мінерали, ферменти та також натуральні інгредієнти рослинного складу та тваринного походження.

Ефективність та якість продукції Puritan`s Pride — поза конкуренцією!

Популярність продукції цієї компанії полягає не тільки як використовувана сировина, але і в самому процесі її виготовлення. Ефективність кінцевого продукту, а значить, якість добавок Puritan`s Pride, залежить безпосередньо від якості сировини, що використовується. Маючи власні виробничі потужності, розташовані на площі близько 116 тис. м2, для більшої частини своєї продукції виробник використовує сировину власного приготування.

Якщо якась частина сировини закуповується окремо, то з обов’язковою ретельною перевіркою на відповідність встановленим світовим стандартам якості, навіть якщо постачальник сировини вважається надійним виробником. Слід зазначити, що ряд спеціалізованих добавок Puritan`s Pride є науковою розробкою компанії. Процес виробництва продукцію до 15 разів піддається ретельному тестуванню, найменше порушення технології стає основою зупинення виробничого циклу до усунення проблеми.

Екологічна чистота та якість продукції

Купити харчові добавки Puritan`s Pride, означає придбання високоякісної продукції, в чистоті та ефективності якої сумніватися не доведеться. Жодні заборонені чи підозрілі засоби не використовуються для її виготовлення, це заборонено внутрішнім протоколом компанії Puritan`s Pride. Щільне співробітництво з головним відомством з санітарного нагляду та якості медикаментів, харчових продуктів зобов’язує компанію бути зразковим виробником.

Зв’язок із споживачами, як один із факторів успіху

Цікавий факт, що Puritan’s Pride має офіційні акаунти в різних соцмережах — Facebook, Pinterest і Twitter, на сторінках яких виробник знайомить своїх споживачів з новинками виробництва, повідомляє про майбутні важливі заходи. Це ще один фактор, що свідчить про те, що компанія поважає свого потенційного покупця та піклується про нього.

В Україні замовити харчову добавку Puritan`s Pride ви можете, завітавши на сайт інтернет-магазину MonsterLab. В асортименті нашого магазину є широкий вибір продукції цього американського бренду. Ми гарантуємо оригінальність високої якості виготовлення будь-якого товару «Пурітанс Прайд».

Які види добавок Puritan’s Pride є в інтернет-магазині MonsterLab?

Асортимент продукції Puritan`s Pride налічує близько 1200 товарних позицій, орієнтованих на усунення різних проблем, пов’язаних з різного роду нездужаннями і різними станами людського організму:

• сезонні;

• вікові;

• постравматичні;

• постхірургічні;

• реабілітаційні;

• хронічні та ін.

Ціна на харчові добавки Puritan`s Pride та інші препарати компанії залежить від їхньої специфіки та призначення. В асортименті нашого магазину ви знайдете той товар, який вам потрібний:

  • Спалювачі жиру;
  • Загальнозміцнювальні добавки;
  • Для підвищення енергії та внутрішніх сил:
  • Омега-3;
  • Вітаміни;
  • Мультивітаміни для дітей;
  • Жирні кислоти;
  • Антиоксиданти;
  • Для покращення мозкової діяльності та пам’яті;
  • Комплекси для росту волосся, зміцнення нігтів та відновлення шкіри;
  • Для суглобів, зв’язок та багато іншого.

Купити у Києві харчову добавку Puritan`s Pride зі швидкою доставкою по Україні можна у спеціалізованому інтернет-магазині MonsterLab. Приходьте до нас, щоб підвищити якість життя та навчитися жити по-новому!

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua