Онлайн TV FM радіо FM пауза

Секрети краси учасниці шоу «Холостяк-5» з Івано-Франківська

Бути красивою жінкою — це важка праця кожного дня. Догляд за волоссям, правильно підібрана декоративна косметика, масажі та багато іншого — допомагають виглядати на всі 100% у будь-якій ситуації. Але у кожної жінки є свої маленькі секрети краси. Тож своїми з нами поділиться одна з учасниць шоу «Холостяк-5» — іванофранківчанка Анастасія Ерліх, пише Версаль.

Я знаю точно від чого поправляюсь і чого вживати не варто. Для мене руйнівником гарної фігури є мої улюблені борошняні вироби, жирна їжа, м’ясо і кондитерські вироби. А ось шоколад на мене згубно не впливає, тому можу собі дозволити. Ще важливо після 18:00 не їсти взагалі. Бувають у мене розвантажувальні дні  — рідко, звичайно. У ці дні я п’ю зелений чай з ложечкою меду та звичайну воду.

Косметичні засоби. Тут дивлячись про яку косметику говорити. Декоративну косметику вибираю дуже ретельно. Люблю дорогі тональні креми, пудри, велику увагу приділяю вибору туші для вій. Вона часто псується і, навіть, вже не так підходить, як раніше. Тому я у вічному пошуку ідеальної туші. Рум’яна для мене теж дуже важлива частина мейку, є багато улюблених брендів. У декоративній косметиці віддаю перевагу маркам: Guerlain, Mac, Dior, іноді Lancôme.

Фото: Анастасія ЕрліхАнастасія Ерліх

Якщо говорити про косметику по догляду за шкірою, то я схиляюся до натуральних засобів, часто користуюся косметичними маслами.

У моїй косметичці завжди є: консилер, краплі для зняття почервоніння очей, легка пудра і бальзам для губ.

Дуже люблю розслаблюючі масажі. Рідко ходжу в SPA, але коли вдається виділити час — проводжу там години 3-4, тобто сплю, поки мене масажують і натирають всякими «смачними» і запашними маслами.

Волосся. Мені пощастило, спасибі мамі, татові і генам, за те, що від природи дуже пряме волосся, воно навіть мокрими не в’ється. Шампуні підбирати складніше, улюблені вже «проїлися», а альтернативи ще не знайшла. Але є три незмінні засоби: маска Pantene pro-v, шовк Chi і кератин Chi — вважаю цю серію однією з кращих по догляду за волоссям.

Зі спортом складніше. Я лінива і просто не переношу біль у м’язах, саме тому я намагаюся якомога більше ходити пішки, і роблю кардіонавантаження. Найчастіше пробіжки в парку або довколо озера. Тягати залізо — це не про мене. Мрію дістатися до групових занять! Ось я вам зараз про це розповіла, мені стане соромно і я піду на заняття — сподіваюся на це))

Фото: Анастасія ЕрліхАнастасія Ерліх

Після безсонної ночі, таке трапляється, до речі:-) — одне скажу точно, потрібен душ кімнатної температури, обов’язково вимити волосся — це освіжає — і повний макіяж. Просто щось підкорегувати не вийде, інакше через декілька годин втома повернеться назад. Ну і краплі для очей — без них нікуди!

Вранці я фарбуюся рідко — адже вранці я воджу дитину в школу і повертаюся додому. Основні зустрічі й справи випадають в обідній час, тому вдень намагаюся фарбуватися акуратніше.

Жінка повинна бути: чистою, доглянутою і завжди добре пахнути.

Під час зйомок у шоу «Холостяк» — у багатьох дівчаток страждала шкіра та волосся. Зі мною таких курйозів не траплялося. Я завжди наносила на ніч  на обличчя та зону декольте — тонкий шар оливкової олії та масла жожоба.

Я по натурі сова, а не жайворонок. Тому в мене одне правило: дзвонить будильник — встав і біжи! Важливо випити вранці хоча б 1-2 склянки води. Пізніше в місті я п’ю капучино — тоді і прокидаюся остаточно.

Я не завжди задоволена своїм зовнішнім виглядом, швидше завжди собою не задоволена. Напевно це і тримає мене в тонусі!

До пластичних операцій, тобто до їх результату, ставлюся дуже спокійно, але дуже боюся. Я ніколи не була на операційному столі і жодного разу в житті не була під загальним наркозом. Тому дуже боюся, навіть, самої думки про це. Але в більш старшому віці, коли я почну дивитися на світ філософськи — можливо і буду щось робити. Світ рухається вперед, а прогрес не стоїть на місці. Тому не бачу нічого поганого в тому, що жінки хочуть і прагнуть виглядати добре.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua