Онлайн TV FM радіо FM пауза

Народні засоби від жирного волосся (Країна здоров’я)

“Країна здоров’я” зібрала ефективні засоби від жирної шкіри голови.

Лимонний сік. Цей цитрусовий сік допомагає захищати волосся від шкірного сала, він змиває скупчення від шампуню, які з часом збираються на голові і в волоссі. Відіжміть кілька лимона в склянку з водою, а тепер нанесіть на шкіру голови і залиште на кілька хвилин. Після цього голову можна промити теплою водою і помірним за силою шампунем.

Харчова сода. Добре розчинена у воді харчова сода також допомагає позбутися від сала в волоссі, яке нерідко є основною причиною жирного волосся. Змішайте дві-три ложки харчової соди в літрі з водою. Нанесіть на волосся, а потім залиште на 20 хвилин. Змивайте водою з кімнатною температурою і помірним шампунем.

Чай. Цей напій має в’язкі та дубильні властивості, що дозволяють запобігати надмірне скупчення сала на шкірі голови. Опустіть чайний пакетик в теплу воду, а потім нанесіть утворився чай на шкіру голови і залиште на кілька хвилин.

Яблучний оцет. Теж відноситься до в’язких речовин, корисним для волосся. Чверть чашки яблучного оцту розчиніть в літрі води, перелийте цей розчин в ємність, яку можна розпорошувати за допомогою спрею і нанесіть на волосся. Залиште на кілька хвилин, а потім змийте теплою водою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua