Онлайн TV FM радіо FM пауза

Найкраща дієта для протидії онкозахворюванням (Народна правда)

Надзвичайно популярна серед зірок дієта не лише позбавляє зайвих кілограмів, а й береже від розвитку такого захворювання, як рак.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Фахівці з університету Техасу дійшли висновку, що кето-дієта може попередити рак легень. Вчені запевняють, дана дієта впливає на сквамозноклітинну карциному (різновид раку легень та стравоходу) та може позитивно для життя людини вплинути на її розвиток.

Маніпулювання рівнем глюкози у крові може в майбутньому стати новим методом знищення ракових клітин. Так, сквамозноклітинна карцинома вимагає притоку до неї з кров’ю цукру, який для неї наче їжа, яка забезпечує її життєздатність. Якщо цукор поступає до пухлини в обмеженій кількості чи взагалі не поступає, її розвиток сповільнюється.

Найбільший ефект, під час досліджень на мишах, досягався тоді, коли кето-дієта поєднувалась із прийманням ліків від діабету та хіміотерапією.

Існує висока вірогідність того, що у майбутньому, лікарі будуть рекомендувати пацієнтам з вказаним захворюванням, крім передбачених протоколами лікування способів боротьби із хворобою, переходити на режим харчування передбачений кето-дієтою, що підвищить шанси на позитивний результат лікування.

Нагадаємо, вчені Тулейнского університету в США виявили, що кілька типів лікарських препаратів, що застосовуються на даний час, можуть попереджати утворення метастазів, які характерні для термінальної стадії ракових пухлин. Ці сполуки допомагають запобігти передачі хімічних сигналів через екзосоми між злоякісними клітинами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua