Рак – страшний діагноз, в більшості випадків він призводить до смерті. Медики назвали продукти, які запобігають розвитку злоякісних пухлин.
Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Dni24.com.
У трійці лідерів на першому місці значаться насіння чіа. У них міститься кверцетин і антиоксиданти в великих кількостях. Крім того, це насіння містить речовину, що входить до сучасних препаратів, якими лікують рак – хлорогенова кислота.
За рахунок підвищеного вмісту ресвертанола виноград зайняв другу позицію в списку протиракових продуктів. А замикають цей своєрідний рейтинг волоські горіхи, які містять альфа-лінолеву кислоту і масу антиоксидантів.
У числі продуктів, яких «боїться» рак, фахівці називають артишоки, чорницю і брюссельську капусту.
Нагадаємо, раніше медики назвали перші симптоми раку, про які має знати кожен. Досить бути просто уважними до свого організму — звертати увагу на ті сигнали, які він посилає.
Нагадаємо також, медики наголошують, що рак може бути викликаний нездоровим способом життя – лікарі перелічили звички, які призводять до онкологічних захворювань.