Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як прожити на 20 років довше: поради медиків (Народна правда)

Британські вчені з Університетського Коледжу Лондона дійшли висновку, що людина може продовжити своє життя на 20 років, якщо дотримуватиметься спеціальної схеми харчування. Про це пише “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Вісті PRO”.

Дослідники у лабораторії протестували різноманітні дієти, які вважаються здоровими. Для експериментів фахівці обрали мух дрозофілів та мишей, чиї гени найбільш подібні до людських. Вдалося встановити, що зменшення кількості продуктів споживання на 40% продовжує життя тварин на третину. Якщо перевести це на “людську мову”, то вийде до 20 років. А спорт у сукупності з правильним раціоном харчування може запобігти появі таких захворювань, як рак та серцева недостатність.

Як раніше повідомляла “НАРОДНА ПРАВДА”, вчені з Міннесотського університету в США встановили, що довготривалий перегляд телевізора збільшує імовірність виникнення венозного тромба. У межах дослідження протягом 24 років науковці спостерігали за станом здоров’я 15 тисяч американців.

Нагадаємо, що вчені провели дослідження щодо факторів, які сприяють довголіттю. Після опитування 1 700 респондентів виявилося, що прожити більше 90 років їм допомогли щоденне вживання двох бокалів вина, незначна зайва вага, щоденні фізичні навантаження та заняття своїм хоббі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua