Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як позбутися від лупи в домашніх умовах? (Країна Здоров’я)

Лупа в волоссі є одним з найпоширеніших явищ на нашій планеті серед людей, часто викликає роздратування і провокуючи психологічні комплекси. Крім того, лупа призводить до випадіння волосся. Видання Країна Здоров’я кілька домашніх рецептів, що дозволяють впоратися з цим завданням.

Лимони. Цей фрукт насичений вітаміном C, він також кислоти за своєю природою і дозволяє захищатися від лупи. Ви можете використовувати лимонні дольки для втирання в шкіру голови, після чого необхідно промити волосся.

Харчова сода. Володіє лужними властивостями, є помірним відлущувальним засобом. Промийте волосся теплою водою спочатку, а потім нанесіть пасту з харчової соди, яка готують шляхом змішування води і соди. Після цього волосся рекомендується вимити з шампунем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому виникає лупа?

Насіння пажитника. Воно насичене антибактеріальними та протигрибковими властивостями, це ще один прекрасний домашній засіб від лупи. Для виготовлення необхідного розчину слід відмочити насіння пажитника протягом ночі у воді.

Гель з алое. Володіє протигрибковою дією, це чудовий засіб від сверблячки шкіри голови. Нанесіть кілька крапель свіжого гелю алое вера на шкіру голови, втирайте масажними рухами, залиште на якийсь час. Потім волосся можна вимити з шампунем.
к позбутися від лупи в домашніх умовах (Країна Здоров’я)
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua