Онлайн TV FM радіо FM пауза

Деякі смачні продукти є причиною розвитку ракових пухлин (Народна правда)

Американські дослідники склали спеціальний список найнебезпечніших продуктів харчування, які здатні викликати онкологічні захворювання.

Як пише “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Нealthy style”, до цього списку потрапили 9 основних продуктів раціону людини. Зокрема, негативно впливають на організм газовані напої, консерви, гідровані олії, фермерська риба, біла мука, цукор-рафінад, м’ясо на грилі, поп-корн із мікрохвильової печі, солоні, мариновані та копчені продукти.

Під час приготування поп-корну завдяки штучним ароматизаторам виділяються небезпечні токсичні речовини. М’ясо на грилі складається з канцерогенних речовин. Консерви містять шкідливий бісфенол А. Цукор-рафінад складається з фруктози та генномодифікованого цукрового буряка.

Солоні, мариновані та копчені продукти місять консерванти, зокрема, нітрати. Газовані напої насичені хімічними речовинами, барвниками та фруктозою. Біла мука відбілюється хлорним газом та має високий глікемічний індекс. Фермерська риба обробляється пестицидами та антибіотиками. А гідровані олії – найбагатше джерело різноманітних хімікатів.

Як раніше зазначала “НАРОДНА ПРАВДА”, найбагатшим джерелом вітамінів є свіжі соки. Вони чудово тамують спрагу, мають лікувальні та поживні властивості. Найсмачнішими та найкориснішими фахівці вважають буряковий, морквяний, вишневий, яблучний та апельсиновий сік.

Нагадаємо, що фахівці не рекомендують сильно смажити картоплю. Вона містить акриламід, який руйнує ДНК та провокує появу онкологічних захворювань. Можна смажити лише до легкої золотистої скоринки

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua