Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міжнародні організації передали допомогу для облаштування укриттів у школах області. Відео

благодійна допомога для укриттів Новини

Усе необхідне для належного облаштування укриттів у школах області надали два міжнародні партнери, які з початку війни активно підтримують область. Йдеться про організації Юнісеф та Save the children.

Так, для освітніх закладів кожної громади передали набори засобів гігієни. Опорним школам та закладам, де навчається велика кількість дітей, а також громадам, які обмежені у фінансовому ресурсі, надали різноманітну техніку (обігрівачі, осушувачі повітря тощо), кулери для води та різні ємності, меблі, аптечки й вогнегасники. Про це повідомила Івано-Франківська обласна державна адміністрація, пише РАІ.

Отримає допомогу для укриттів і Тлумацька міська громада, освітня мережа якої налічує 18 шкіл, 3 садочки та 2 заклади позашкільної освіти. Усі вчаться в очному режимі, тому постійно є потреба в належному їхньому утриманні.

“У час війни – питання безпеки дітей – серед пріоритетів як обласної влади, так і громад. Тому маємо спільно подбати про безпечний простір для навчання”, – підкреслила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.

благодійна допомогу школам області
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua