Онлайн TV FM радіо FM пауза

Загиблому Герою Василю Гуцуляку відкрили анотаційну дошку

screenshot 10 15 - Загиблому Герою Василю Гуцуляку відкрили анотаційну дошку - rai.ua Новини

Він був старшим сержантом, за яким йшли у найзапекліші бої. Загиблому Герою Василю Гуцуляку відкрили анотаційну дошку. Пам’ятний знак встановили на фасаді ліцею №22, де навчався військовий. 

Його син Андрій не стримує сліз. Хлопець каже, у нього був найкращий батько, якого зараз дуже бракує. Дружина полеглого воїна Уляна Гуцуляк розповідає, що вони з чоловіком прожили разом майже 20 років. Спільно виховували двох діток. Василь Гуцуляк пішов захищату країну ще у 2014-му році.

Класна керівниця загиблого воїна Анна Покотило пригадує, що він з малечку був патріотом та борцем. Небагатослівним, однак дуже мудрим для своїх юнацьких років. До нього прислухалися і поважали однолітки.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків запевняє, що подвиг кожного полеглого захисника Івано-Франківська буде вшановано.

Василь Гуцуляк був старшим сержантом 109-го батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Воїн героїчно загинув 19 червня 2022 року під час артобстрілу поблизу Миколаївки в Луганській області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua