Онлайн TV FM радіо FM пауза

За використання старих РРО – значні суми фінансових санкцій. Відео

Новини

28 липня Державною податковою службою ввнесено зміни до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій. Відтак, з нього вилучені ті моделі касових апаратів, які не можуть відображати у фіскальних чеках цифрове значення штрихового коду марки акцизного податку. Ним, нагадаємо, марковані алкогольні напої.

З 1 січня 2022 року підприємці, що продають алкогольні напої, зобов’язані відображати у розрахункових документах цифрове значення штрихового коду марки акцизного податку.

У податковій службі попереджають, використання таких реєстраторів розрахункових операцій при продажу алкогольних напоїв призведе до формування невідповідних розрахункових документів. За це до суб’єктів господарювання можуть бути застосовані значні фінансові санкції.

Для того, щоб не порушувати чинне законодавство, кажуть у податковій службі, суб’єкти господарювання зобов’язані придбати ті РРО, які зможуть друкувати необхідні чеки.

До слова, державна податкова служба України надає безкоштовний сервіс, який забезпечує друк таких фіскальних чеків. За необіхдністю, суб’єкти господарювання можуть скористатись ним через електронний кабінет.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua