Онлайн TV FM радіо FM пауза

Податківці нагадують про відповідальність за невидачу фіскальних чеків. Відео

Новини

Чесний бізнес та прозора фінансова система. Важливу роль у цьому відіграє реєстрація РРО чи ПРРО. Саме тому починаючи із жовтня відновлено відповідальність за не проведення підприємцями розрахункових операцій. І в результаті проведених перевірок, кажуть податківці, застосовано штрафні санкції на понад 40 мільйонів гривень.

Обов’язок зареєструвати РРО, нагадують податківці, передбачений ще з 2022 року. Загалом в області зареєстровано понад 26 тисяч касових апаратів. І лише в листопаді сума проведених виторгів через РРО досягла понад три мільярда гривень.

З початку року податківцями проведено понад тисячу фактичних перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на території області підакцизною групою товарів. У результаті цих перевірок було застосовано штрафні санкції на понад 40 мільйонів гривень. Так, в одному із останніх випадків, під час податкової перевірки, суб’єкту господарювання, який має у власності 4 супермаркети нараховано штрафні санкції у розмірі 14-ти мільйонів гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua