Онлайн TV FM радіо FM пауза

З Івано-Франківська відправили допомогу захисникам на кордон з Білоруссю. Відео

7faf3c80014e1c59d81f5004b451cfc6 - З Івано-Франківська відправили допомогу захисникам на кордон з Білоруссю. Відео - rai.ua Новини

З Івано-Франківської громади до лінії оборони під кордон із Білоруссю повезли чергову допомогу нашим захисникам. Саме там стримують ворога військовослужбовці 50-го полку Національної гвардії України, який дислокується на Прикарпатті.

«В нас спільного кордону з російською федерацією і з білоруссю більше двох з половиною тисяч кілометрів. Якщо навіть з боку білорусі відкинули у 22-му році, але ж нема гарантії, що звідти знову не почнеться вторгнення. Там також стоять наші війська, тримають фронт, тримають оборону, запобігають вторгненню», – каже директор КП «Муніципальна інспекція» Михайло Шутак.

Потреби у зимовий період у військовослужбовців суттєво зросли. Тому окрім необхідного для боротьби з ворогом, захисникам повезли все для обігріву бліндажів: генератори, буржуйки, клейонку, мішки, цвяхи.

Під час поїздки очільник громади вручив військовим відзнаки «За честь і звитягу», годинники, подяки та грамоти:

«Ми хочемо в такий спосіб подякувати нашій Національній гвардії, тому що хлопці перебували в гарячих точках. Від імені громади вручив нагороди, подяки і привіз чергову допомогу для нашої частини 50-го полку Національної гвардії. Дуже вдячні нашим захисникам за те, що вони і на Лиманському напрямку, а з початку війни і у Волновасі й інших напрямках, де були великі бої, хлопці захищали. Тому сьогодні від імені громади привезли чергову допомогу і нагороди».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua