Онлайн TV FM радіо FM пауза

З Івано-Франківська на Запорізький та Донецький напрямки відправили допомогу. Відео

Новини

Чергова допомога для наших захисників. FPV-дрони, мавіки та все необхідне, що просили бійці на нулі, цього разу з Івано-Франківська повезли на Запорізький та Донецький напрямки.

До слова, поїздка припала на відзначення річниці створення 102 бригади ТрО.

«З нагоди створення 102 бригади, ми плануємо поїздку саме туди, щоби нагородити хлопців, подякувати їм за ту працю і привезти допомогу. Також плануємо у мотопіхотний батальйон заїхати, який формувався на базі Івано-Франківська та області. Є відзнаки, годинники для хлопців, згідно поданих звернень керівників. Тому дуже важливо, що від імені громади, я, як міський голова, вручаю ці подяки, медалі і просто кажу: «Велике дякую за захист», – каже голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

Для підсилення наших захисників вдалось закупити 120 FPV-дронів, 4 мавіка та іншу допомогу. Захисники подякували за підтримку, а командир 102 бригади ТРО Сергій Шуляк особисто вручив подяку.

За словами Директора КП Полігон Євгена Данилюка, громада продовжуватиме допомагати захисникам і відправляти все найнеобхідніше на фронт:

«Ніхто не залишає наших військових один на один з їхніми потребами. Ми прекрасно розуміємо, що зараз ті потреби, які вони озвучують – необхідне їм вже і зараз. Тому за сприяння міського голови, благодійного фонду, також за бюджетні кошти відповідно закупляється те чи інше обладнання чи матеріальні цінності».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua