Онлайн TV FM радіо FM пауза

З якими питаннями прийшли мешканці громади на прийом до Руслана Марцінківа. Відео

Новини

Традиційно у перший понеділок місяця Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків провів особистий прийом громадян. Звернень чимало, питання найрізноманітніші.

Ветеран російсько-української війни, Микола Байварін наразі займається волонтерством. Прийшов до міського голови з проханням знайти та виділити приміщення під склад. Адже всю гуманітарну допомогу для наших бійців каже, змушений зберігати в себе вдома.

В основному одяг, сушилки для ніг, обігрівачі для рук, рукавиці, шкарпетки, генератори, що хлопці потребують, те і передаємо. Зараз на Мар’їнку мішки взагалі ідуть. Квартира забита цими ящиками всіма. Пройти ніде, ніяк, дитина мала, і займається, і тренується, незручно якось“.

Мешканець громади Руслан Батюженко прийшов з проблемою перенесення смітників. Каже контейнери перемістили з Коцюбинського на Вовчинецьку, і мешканці не задоволені, а тому просять змінити таке рішення.

Допомогти завершити роботи з переходу на індивідуальне опалення, а також вирішити проблеми житлово-комунального господарства. Перед зимовим періодом таких проблем зазвичай більшає, кажуть у Департаменті інфраструктури житлової та комунальної політики. 

Прийом тривав майже 6 годин. Руслан Марцінків кожного вислухав і дав доручення керівникам департаментів та управлінь розглянути проблеми, з якими звернулися люди. 

Нагадуємо, щоби потрапити на особисту зустріч з міським головою, необхідно попередньо записатися на прийом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua