Онлайн TV FM радіо FM пауза

У селі Татарів відбувся гуцульський фестиваль. Відео

Новини

У селі Татарів, що на Прикарпатті, відбувся гуцульський фестиваль «Татарівська ватра». Його генеральним партнером стала компанія «АТБ-Маркет».

Зібрали поціновувачів української культури та смачної місцевої кухні, музикантів і народних майстрів. На фестиваль щороку приїжджають гості з різних регіонів України. Компанія “АТБ-Маркет” з великою повагою ставиться до культурних традицій кожного регіону, зокрема й самобутньої Івано-Франківщини.

Як патріотичний бізнес, «АТБ» завжди опікується місцевими культурними проєктами. Адже розмаїття української культури відчутне й у великому колективі АТБ, бо магазини мережі присутні по всій країні.

Компанія “АТБ” активно розвиває торговельну мережу в західних регіонах, відкриваючи комфортні магазини нового формату як у великих обласних центрах, так і в невеликих туристичних селищах. Супермаркети лідера вітчизняного ритейлу сьогодні є у трьохстах двадцятьох чотирьох населених пунктах 24 областей України. Асортимент – перевищує 3,5 тисячі найменувань. При цьому ціни на продукти – традиційно нижчі за середньоринкові. Постійними покупцями у торговельній мережі “АТБ-Маркет” вже стали вже понад 4 мільйони українців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua