Онлайн TV FM радіо FM пауза

Врізались у водопровід та зрізали дерева: мешканці Поляниці скаржаться на нових орендарів. Відео

Новини

Поляниця – село, що знаходиться у безпосередній близькості до ТК “Буковель”. А на ділянці поблизу центру. На ній близько тижня тому місцеві жителі помітили незрозумілі роботи. 

Обурена громада стала вимагати у працівників документи на будівництво. Ті натомість швидко розібрали зведене і зникли.  

Все законно, дозволи є, переконує представник київської фірми «Арабіка» Олександр Нестерук, яка взяла в оренду 17 гектарів поляницької землі. Це молода компанія, яка не має досвіду у туристичній сфері. Юрист каже – тут будуть альтанки.

Однак, місцеві жителі переконані, “Арабіка” будує тут зовсім не альтанки, а повноцінні відпочинкові будиночки. До того ж, без жодного дозволу врізалась у водопровід неподалік, який самотужки збудували селяни і спиляла молоді дерева.

Натомість у ДП «Ворохтянське лісове господарство» зазначили, що вже найближчим часом планують здійснити на місці будівництва перевірку. Якщо орендар порушив умови, договір з ним розірвуть. Місцеві ж уже звернулись до органів влади та правоохоронців. Кажуть: поки ситуація не вирішиться, наглядатимуть за ділянкою самостійно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua