Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтери готували піцу для внутрішньо переміщених осіб на Прикарпатті. Відео

3027 pizza - Волонтери готували піцу для внутрішньо переміщених осіб на Прикарпатті. Відео - rai.ua Новини

Волонтери з усього світу нині об`єднались, щоб допомагати українцям. Відтак у містах області відбулись акції для внутрішньо-переміщених осіб, на яких доброчинці роздавали власноруч приготовлену справжню італійську піцу.

Посмакувати справжню італійською піцою та морозивом зібрались мешканці Богородчанської громади та внутрішньо-переміщені особи.

Волонтер Гарі Скрімдж каже, на добрі справи надихнула його мати, яка дуже любила допомагати людям. Познайомилась з Гаррі і запросила його на Прикарпаття волонтерка ГО «Єврокарпатська ініціатива» Оксана Савчук. Жінка каже, випадкова зустріч стала зародженням справжньої дружби і співпраці.

Спробувати італійську піцу прийшло чимало людей. Здебільшого, це внутрішньо переміщені особи. Але найбільше благодійна акція сподобалась дітлахам.

 Така ж благодійна акція відбулась і в Рогатині. На території Рогатинського аграрного коледжу також  зібралось чимало людей аби поласувати італійськими смаколиками. Координатор ГО «Єврокарпатська ініціатива» Назарій Іванів каже, нині неабияк цінна підтримка українців  світової спільноти.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua