Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтери “Червоного Хреста” придбали потужний генератор для людей похилого віку. Відео

Новини

Залишатись зі світлом навіть у надзвичайних ситуаціях. Волонтери “Червоного Хреста” придбали потужний генератор для Черніївського стаціонарного відділення для тимчасового та постійного проживання людей похилого віку. Тож тепер перебої електропостачання їм не страшні.

У Черніївському стаціонарному відділенню тимчасового та постійного проживання нині мешкає 29 осіб. Серед них троє переселенців з Харківщини та Луганщини. Пані Тамару разом з чоловіком сюди евакуювали з Кремінної. Там, розповідає, вони мешкали у хоспісі. Доки російські окупанти не почали бомбардувати місто.

Ще одна жінка Тамара – вже двічі вимушена переселенка. У 2014 їй довелось переїхати з Луганська у Кремінну. Тепер, через напад росії, опинилась на Прикарпатті. Щоразу, пригадує, окупанти вели себе жорстоко і нікого не шкодували.  

Керівник закладу Іван Судак розповідає, час від часу світло тут справді зникає. В цей час доглядати за підопічними складніше. Генератор закладу придбали доброчинці Івано-Франківського міського товариства “Червоний Хрест”. Його вартість – 50 тисяч гривень.

Кошти на придбання генератора виділили у рамках проєкту товариства Червоного Хреста «Браво».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua