Онлайн TV FM радіо FM пауза

Володимир Зеленський нагородив військовослужбовця з Прикарпаття орденом “За мужність” III ступеня

Новини

Йдеться про Віталія Кравчука з Рогатинщини, який наразі перебуває в госпіталі на Донеччині. Це вже не перша нагорода захисника. За вірність українському народові і військовій присязі, сумлінну службу, відданість і стійкість він раніше отримав медаль “Лицар бойового чину” Івано-Франківської обласної ради.

До поранення житель с.Лопушня Верхньолипицького старостинського округу Віталій Кравчук виконував бойові завдання на одному із дуже складних напрямків фронту – авдіївському. Інформує Рогатинська МТГ, пише РАІ.

У період різдвяних свят Президент України відвідав військовий шпиталь на Донеччині, який приймає поранених захисників зі стабілізаційних пунктів оперативно-тактичних угруповань «Лиман» і «Соледар». Поспілкувався з воїнами та вручив їм нагороди за відвагу. Зокрема, Віталія Кравчука цього дня було відзначено орденом «За мужність ІІІ ступеня».

За вірність українському народові і військовій присязі, сумлінну службу, відданість і стійкість захисник раніше отримав медаль “Лицар бойового чину” Івано-Франківської обласної ради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua