Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вночі на Прикарпатті замінували виборчу дільницю

Новини

Близько 2-ї години ночі у місті Надвірна з’явилось повідомлення про замінування ОВК на 87-му виборчому округу. Там тривав підрахунок голосів проміжних виборів, що відбулись 28 березня. 

За інформацією журналіста Руху ЧЕСНО, що перебував безпосередньо на місці події – членів дільничих виборчих комісій вивели на вулицю працівники поліції. У приміщення не запускали нікого. При цьому, ОВК ще протягом півгодини проводила свою роботу, приймавши протоколи від членів ДВК, які, на той час, знаходились безпосередньо в залі засідань. В приміщенні, на той час перебувало понад 20 осіб, в тому числі і один з кандидатів по округу Олександр Шевченко, висунутий партією “За майбутнє”.

Близько 2:30 ночі ОВК оголосила перерву на санітарну обробку приміщення та тимчасово припинила свою роботу. Членів ДВК вивели на вулицю, а представники ОВК, кілька спостерігачів і представники кандидатів залишились у приміщенні. 

Близько 1-ї години ночі спостерігачі, які перебували в ОВК повідомили, що її голова Руслан Кашніков покинув приміщення, зіславшись на погане самопочуття. З ним приміщення покинув і один з ІТ-спеціалістів, що відповідав за внесення даних про підрахунок голосів у систему. Кашніков в ОВК представляє партію “Голос”. Засідання комісії продовжив заступник.

О 3:30 до ОВК впустили журналістів. Поліція та сапери перед тим оглянули приміщення та не знайшли вибухових пристроїв. В цей же час відновила свою роботу і ОВК, засідання. Комісія проголосувала за те, що за відсутності голови на засіданні головуватиме Артур Доронін.  

Нагадаємо, станом на 8:30 30 березня ОВК опрацювала 67,62% протоколів. За результатами лідирує Василь Вірастюк (31,3% голосів). У Руслана Кошулинського – 28,88%, а в Олександра Шевченка – 28,73%.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
rai.ua