Онлайн TV FM радіо FM пауза

Влада Коломийщини та священнослужителі закликали до вакцинації. Відео

Новини

Представники влади Коломийщини звернулися до духовенства з проханням проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо вакцинації. Аджесвященнослужителі користуються великим авторитетом серед людей.

Так, представники коломийської влади зазначають, що від початку пандемії на коронавірус захворіло понад 25 тисяч мешканців району, серед них понад 1 200 дітей. Та найбільш вразливою, кажуть чиновники і медики, є група старших людей, а саме вони найбільше відвідують церкви та храми. 

На зустрічі медики зазначили, що наразі ситуація із захворюваністю стабілізувалася. Однак після нового року прогнозують нову хвилю пандемії. Медичний директор Коломийської ЦРЛ Віктор Бойко на власному прикладі закликає людей до вакцинації.

Священики Коломийської єпархії УГКЦ з розумінням поставилися до закликів влади і запевнили, що переконуватимуть своїх прихожан вакцинуватися.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua