Онлайн TV FM радіо FM пауза

Віцепрем’єрка Ірина Верещук на Прикарпатті. Відео

Новини

У рамках робочого візиту посадовиця відвідала геріатричний пансіонат та місця проживання переселенців.

Посадовиця відвідала Івано-Франківський геріатричний пансіонат і декілька прихистків для переселенців у Коломиї. За підсумками візиту міністерка відзначила Прикарпаття як один з кращих тилових регіонів.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Прикарпаття стало надійним прихистком для майже сто п’ятдесяти тисяч внутрішньо переміщених осіб. І нині питання довготривалого розміщення цих людей, наголошує заступниця голови Івано-Франківської ОВА Людмила Сірко, є пріоритетним.

Частина переселенців – оселились у приватних домівках. Чимало – повернулись у свої деокуповані міста. Однак, велика кількість українців, зазначає міністерка Ірина Верещук, ще може переселятись у безпечніші регіони. У тому числі й на Прикарпаття.

Місця для цих осіб в області вже готують. Відтак на 26 об’єктах, куди зможуть поселити переселенців, тривають ремонтні роботи.

Окрім того, Прикарпаття один із тих регіонів, де практично немає проблем із виплатами грошової допомоги переселенцям. З початку повномасштабної війни понад 100 тисяч осіб подали заявки для отримання коштів. І 98 тисяч вимушено переміщених осіб, які переїхали на Прикарпаття – гроші отримали.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua