Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Майбутнє нашої землі залежить від того, хто тут буде господарювати”, – історія захисника Тараса Денисюка. Відео

Новини

Він воював на Запорізькому, Донецькому та Херсонському напрямках. А також брав участь в обороні Києва. Та рік тому, виконуючи бойове завдання біля Бахмуту, отримав поранення після якого відновлюється до нині. Свою історію, командир взводу вогневої підтримки Тарас Денисюк розповів нашій знімальній групі.

24-го лютого він прокинувся від звістки про те, що в Івано-Франківськ прилетіла ракета і вже знав, що робитиме далі. Маючи уже зібраний рюкзак, колишній атовець з Рогатинщини Тарас Денисюк, без крихти сумніву, став на захист України.  Відтак, командир взводу вогневої підтримки 3-ї окремої штурмової бригади Тарас Денисюк, наступного ж дня після повномасштабного вторгнення росії в Україну, поїхав до Києва.

Окрім оборони Києва, чоловік воював на Запорізькому, Донецькому та Херсонському напрямках. Та майже рік тому, виконуючи бойове завдання біля Бахмуту, отримав тяжкі поранення.

Позаду, каже Тарас, уже не одна операція. Нині ж військовослужбовець проходить реабілітацію у першому добровольчому хірургічному шпиталі «БРАС». Каже, працюючи над своїм фізичним відновленням паралельно будує чіткі плани на майбутнє.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua