Онлайн TV FM радіо FM пауза

Визнати вибори недійсними та провести повторні: в Івано-Франківську відбулось позачергове засідання обласної ради. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбулось позачергове засідання обласної ради, на якому депутати ухвалили звернення до уряду з вимогою розслідувати факти порушень виборчого законодавства суб’єктами виборчого процесу на виборах народного депутата у 87-му окрузі та оголосити перевибори.

Перед засіданням біля адмінбудівлі відбувся мітинг. Під Івано-Франківську облдержадміністрацію приїхали сотні людей з різних куточків Прикарпаття, які не погоджуються з результатами виборів народного депутата України на одномандатному виборчому окрузі № 87.

У той же час в адмінбудівлі відбувалась позачергове засідання Івано-Франківської обласної ради. Депутати підготували звернення, у якому вимагали визнати вибори народного депутата в окрузі №87 недійсними та оголосити перевибори.

Вранці 1 квітня приміщення ОВК у Надвірній оточили бійці спецпризначення СБУ. Вони примусово вивели офіційних спостерігачів, довірених осіб від кандидатів та журналістів. Коли члени ОВК повернулись – мішки із документацією були переміщені, каже заступник голови Івано-Франківської обласної ради Микола Палійчук.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua