Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Калуської райради прозвітував про свою діяльність за 2021 рік. Відео

Новини

Звіт голови районної ради за 2021 рік, передача бюджетних установ зі спільної власності територіальних громад Калуського району територіальним громадам та план роботи на наступний рік. Ці та низка інших питань розглядалися на останньому цьогоріч засіданні сесії Калуської районної ради.

Основним питанням порядку денного другого пленарного засідання сьомої сесії Калуської районної ради став звіт голови Михайла Лавріва за 2021 рік, в якому очільник району проаналізував здобутки, проблеми та окреслив плани на наступний рік.

Крім того, депутати заслухали звіт щодо передачі бюджетних установ зі спільної власності територіальних громад Калуського району територіальним громадам Калущини.

Також депутати підтримали ініціативу Витвицької сільської ради щодо перейменування села Церковна на село Церківна, затвердили регламент Калуської районної ради, план роботи ради на наступний рік та низку інших питань, які стосуються життєдіяльності району.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua