Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відновити колію, аби скоротити шлях, і підтримати туристичну сферу: відбулась позачергова сесія Івано-Франківської міської ради. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбулась позачергова сесія міської ради, на якій місцеві депутати ухвалили ряд звернень. Зокрема, йшлось про відновлення залізничної колії від Підвисокого до Галича, а також про допомогу туристичній сфері в умовах пандемії.

Час приїзду з Києва до Івано-Франківська можна зменшити на цілих 2 години, вважають франківські чиновники. Це можливо за умови відновлення залізничної колії від Підвисокого до Галича протяжністю 29 км.  Таким чином збільшиться пасажиропотік, а туризм на Прикарпатті зможе розвиватись ще швидше, впевнені депутати.

Звернення чиновники направили до уряду та Укрзалізниці. Окрім того, депутати стурбовані складною ситуацією у туристичній сфері. Це та галузь, яка від пандемії постраждала чи не найбільше і нині потребує допомоги, вважають посадовці.

У березні на Прикарпатті були заборонені залізничні та автобусні перевезення. Всі туристичні тури, що були продані чи заброньовані – скасували. Тож туристична сфера зазнала значних збитків. Утім уряд не передбачив жодної допомоги цій галузі.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua