Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вчителька з Коломиї отримала премію Верховної Ради України

Новини

44 педагоги цього року отримали Премію Верховної Ради України. Двоє з них прикарпатці. Серед лауреатів і вчителька української мови та літератури Коломийського ліцею № 2 Людмила Слаба. Премію вручають за особливі успіхи у професії та досягнення учнів.

Коломиянка Людмила Слаба – має за плечима понад 30 років викладацького стажу. Все своє життя присвятила українській мові та літературі. Каже, головне у професії це любов до своїх вихованців та праці в цілому. Вчителька зізнається, що у неї не було жодних вагань щодо вибору в юності професії. Намагається, щоб і її учні так само любили рідну мову.

На уроці у вчительки цікаво. Діти дослуховуються до кожного її слова. А плідна праця дає свої результати. За останні 6 років Людмила Слаба підготувала 67 призерів ІІ, ІІІ та IV етапів Олімпіад.

Вчителька стверджує, що результатом високих місць на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах є тісна співпраця та порозуміння із учнями.

Окрім викладацького таланту у пані Людмили є ще й творчий. Наразі вона готує до видання збірки поезій про війну та тавтограм. Її роботи є вже у підручниках для нової української школи.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua