Онлайн TV FM радіо FM пауза

Згуртувати ІТ-спільноту регіону: В УКД пройшов ІТ-Day. Відео

укд Новини

Розширити світогляд студентів, налагодити професійні контакти та згуртувати ІТ-спільноту регіону. Для цього в Університеті Короля Данила уже 2-й рік поспіль провели ІТ- Day. Про те, чому це важливо для студентів – розповів проектний менеджер ІТ напрямку УКД Тарас Стисло:

“Ми хочемо з’єднати і зробити комунікацію між студентами і ІТ-компаніями та старшокласниками нашого міста. Це створюється для популяризації напряму ІТ. Студенти, які закінчують наш навчальний заклад, працевлаштовуються, проходять практику, коли вони ще навчаються і вони мають зв’язки для майбутньої своєї реалізації.

Майбутні ІТ-вці, абітурієнти, студенти, викладачі, фахівці-практики та зацікавлені сферою інформаційних технологій мали унікальну нагоду поспілкуватись із представниками різних ІТ-компаній.

Загалом, Університет Короля Данила та Франківський IT Cluster залучили до дійства спікерів від 9-ти місцевих ІТ-компаній, розповідає виконавча директорка Івано-Франківського ІТ кластеру Ірина Дарвай:

“Це є учасники івано-франківського іт кластера, а також інші компанії, які є в Івано-Франківську.  Кожна з них хоче презентувати себе, хоче презентувати свою компанію, розказати чому вони класні, чому варто йти навчатися на ІТ, а потім йти до них на роботу.”

У рамках заходу абітурієнти мали змогу побачити, де і як навчаються майбутні програмісти та дізнатись про особливості працевлаштування.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua