Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Україні стартував другий етап спортивних змагань Всеукраїнські шкільні ліги. Відео

Новини

Загалом на Прикарпатті зареєстровано 1718 шкільних команд, які змагатимуться за першість спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у 5-ти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

Серед учасниць товариського матчу, який відбувся в Королівці і дві юні волейболістки із ліцеїв №1 і №8. Зізнаються, що чекають від цього турніру гарних вражень.

Приїхали в гості до школярів і вже знані спортсмени. Серед них і чемпіон європи із вільної боротьби Андрій Джелеп. Певен, що такі змагання потрібні хлопцям та дівчатам.

Активно долучаються до цих змагань школярі у всіх громадах. Наприклад в Отинії мріють про перемогу на обласному чи Всеукраїнському рівні.

Директор департаменту освіти та науки ОДА певен, що саме в цей нелегкий час такі змагання допомагатимуть школярам відволіктися від війни. Очільниця Прикарпаття задоволена рівнем організації змагань і вірить, що наші юні спортсмени достойно представлятимуть область на загальнодержавному рівні.

Тож поки стартували змагання в громадах. Далі відбудуться районні та обласні турніри. А переможці «Пліч-о-пліч» боротимуться за першість в столиці України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua